مجله آموزشی، خبری "سلام دنیا"

اخبار سلامت و بهداشت، سبک زندگی و بازار سرمایه را دنبال کنید

مجله آموزشی، خبری "سلام دنیا"

اخبار سلامت و بهداشت، سبک زندگی و بازار سرمایه را دنبال کنید

آموزش تنظیمات افزونه سئو All in One SEO وردپرس برای افزایش سئو و بازدید سایتهای وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از CMS هایی است که از لحاظ سئو بسیار قوی می باشد. امروزه سایت های زیادی از این CMS استفاده می کنند. کلمات کلیدی و توضیحات سایت (Keywords & Descibtion) دو قسمت اساسی یک سایت هستند که در بالای سایت (header) قرار می گیرند. شما با وارد کردن کلمات کلیدی مرتبط با سایت خود می توانید هم کاربران و هم موتورهای جستجو را جذب نمائید و با وارد کردن توضیحات سایت خود می توانید متن پائین لینک خود در موتورهای جستجو را بصورتی جذاب و گیرا تنظیم نمائید تا بدین وسیله کاربران را بسوی سایت خود بکشانید.


مطلب مرتبط :

دانلود قالب فروشگاهی وردپرس MediaCenter سازگار با ووکامرس


وقتی وردپرس را نصب می کنید در ابتدای کار و به صورت پایه این دو قسمت وجود ندارند. برای بکارگیری اصول سئو در یک وب سایت وردپرسی بایستی این تگ ها را بطور دستی وارد هدر قالب سایت خود کنید و یا از افزونه هایی که برای این منظور آماده شده اند کمک بگیرید. ناگفته پیداست که استفاده از افزونه های وردپرس کار را آسانتر می کند. با یک جست و جوی ساده می توان هزاران افزونه برای سئوی وردپرس در فضای اینترنت پیدا کرد. یکی از این افزونه ها که بسیار هم محبوب است، افزونه All in One SEO است که در عین سادگی بسیار کارآمد است.

شعار این افزونه اینست که: وردپرس خود را بصورت خودکار برای موتورهای جستجوگر آماده کنید! این افزونه امکانات مختلف و زیادی دارد. All in One SEO تنظیمات دقیق، بسیار مهم و بدون اغراق سرنوشت سازی دارد.


برخی از ویژگی های All in One SEO:


- پشتیبانی از گونه‌های سفارشی نوشته‌ها
- بهره‌گیری از نشانی‌های وب متعارف
- میزان کردن پیوندهای پیمایشی
- واسط برنامه نویسی (API) توکار، جهت بهره‌گیری سایر افزونه‌ها و پوسته‌ها از قابلیت‌های این افزونه
- تنها افزونه‌ای که دارای یکپارچکی کامل با افزونه WP e-Commerce می باشد
- شاخص سازی‌های امنیتی
- قابلیت به کارگیری در حالاتی که از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌شود
- بهینه‌سازی خودکار عناوین نوشته‌های سازگار با موتورهای جستجو
- تولید برچسب های فرامتنی (Meta Tag) به صورت خودکار
- جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری ناخواسته
- پیاده سازی تنظیمات ضروری از قبل و عدم نیاز به پیکربندی برای افراد تازه کار
- ارائه گزینه‌های پیکربندی بسیار برای کاربران حرفه ای
- امکان تغییر موردی عناوین و برچسب های فرامتنی در حالات خاص و بر اساس صلاحدید
- سازگاری با سایر افزونه‌های هم سو از قبیل Auto Mate ، Ultimate Tag Warrior و سایرین

تنظیمات افزونه All in One SEO بسیار آسان است. اما توصیه من برای آن دسته از افرادی که در تنظیم افزونه ها کمی سختگیر و حساس هستند، اینست که این آموزش را دنبال کنند تا به تمامی تنظیمات این افزونه مسلط شوند. قبل از اعمال تنظیمات طبیعی است که باید آن را نصب کنید. بدین منظور کلمه All in One SEO را در قسمت جست و جوی افزونه ها وارد کنید، آن را پیدا کرده و سپس نصب کنید. پس از اتمام نصب بمنظور انجام تنظیمات، به صفحه تنظیمات مربوط به All in One SEO در پیشخوان وردپرس خود بروید. گزینه های متعددی در قسمت تنظیمات این افزونه وجود دارد که آنها را به ترتیب توضیح می دهم:

I enjoy this plugin and have made a donation: با فعال کردن این گزینه که باعث به نمایش درآمدن تبلیغات در قسمت تنظیمات All in One SEO می شود، شما به نوعی به سازنده این افزونه کمک مالی خواهید کرد.

Plugin Status: کاربرد این گزینه برای فعال و غیرفعال کردن افزونه All in One SEO است.

Home Title: عنوان سایت خود را در کادری که برای این منظور تعبیه شده است بنویسید. این عنوان باید بین 50 تا 80 کاراکتر باشد.

Home Description: توضیحی کوتاه در مورد سایت خود و فعالیتی که در آن انجام خواهید داد را در این کادر بنویسید. با اطلاعاتی که در این کادر وارد خواهید کرد مشخص می کنید که موضوع اصلی و زمینه کاری سایت شما چیست. توضیحات باید بین 150 تا 180 کاراکتر باشد.

Home Keywords: مهم ترین کلمات کلیدی سایت خود را که بیانگر اهداف و عملکرد آنست را بنویسید. استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی توصیه نمی شود.

Canonical URLs: لینک های متعارف و اصلی سایت شما با فعال کردن این گزینه از موضوعات غیرمتعارف جدا شده و برای موتورهای جستجو به ویژه گوگل بهینه سازی می شوند.

Rewrite Titles: با فعال بودن این گزینه، All in One SEO بصورت خودکار عناوین سایت از جمله: مطالب، موضوعات، صفحات و … را بطور کامل بصورت یک شکل و قالب مشخص (مثلا: عناوین بهینه شده ای مانند: نام سایت | نام مطلب) در خواهد آورد.

تنظیمات عنوان: در اینجا شما 9 گزینه پیش روی دارید تا به هر شکلی که تمایل دارید عناوین آن را تغییر داده و قالب دلخواه خود، برای شکل دادن به عناوین سایت را اعمال کنید. ناگفته پیداست هر مدیرسایتی متناسب با سلیقه خود و نوع بهینه سازی قالب سایت، عناوین را تنظیم خواهد کرد. مواردی که در زیر آمده اند فقط نمونه ای برای یادگیری هستند و همانطور که گفتم شما هر طور که مایلید می توانید آنها را بسازید:

Post Title Format:
%post-title%

Page Title Format:
%page-title%

Category Title Format:
%category-title%

Archive Title Format:
%date%

Tag Title Format:
%tg%

Search Title Format:
%search%

Description Format:
%description%

404 Title Format:
%Nothing found%

Paged Format:
%Part page%

SEO for Custom Post Types: با فعال کردن این گزینه، شما می توانید این افزونه را برای مطالب و صفحات خاص فعال کنید.

Custom Post Types for SEO Column Support: زمانی که گزینه ی SEO for Custom Post Types را فعال می کنید، می توانید انتخاب کنید که All in One SEO در نوشته ها یا برگه ها فعال باشد یا خیر!

Google Analytics ID: برای بررسی بهتر گوگل و دسترسی به آمار بسیار خوب و حرفه ای Google Analytics می توانید آی دی آنرا در این قسمت وارد کنید.

Use Categories for META keywords: استفاده از دسته بندی برای کلمات کلیدی

Use Tags for META keywords: اضافه کردن برچسب های به کلمات کلیدی. اگر کلمات کلیدی را خودتان به صورت دستی در بخش نوشته ها اضافه می کنید فعال کردن این گزینه لازم نیست. توصیه من اینست که همیشه تگ ها را برای هر مطلب خودتان وارد کنید و از بکارگیری تگ های زیاد خودداری کنید.

Dynamically Generate Keywords for Posts Page: فعال کردن کلمات کلیدی برای نوشته هایی که در برگه ای خاص فعال شده اند. بکارگیری این گزینه برای زمانیست که دسته ای را برای یک برگه یکتا انتخاب کرده اید. اگر چنین نیست این گزینه را غیرفعال کنید.

Use noindex for Categories: تگ noindex را به هدر دسته ها اضافه می کند که برای از بین نرفتن رنک خیلی خوب است و اگه اینکار را نکنید فقط رنک پست های اصلی را خراب کرده اید و رنک را به صفحات دسته هدایت کرده اید.

Use noindex for Archives: این گزینه هم همان تاثیر مورد بالا را دارد چون تگ noindex را به هدر برگه های (آرشیو) بایگانی اضافه می‌کند. و تاثیر مثبتی دارد.

Use noindex for Tag Archives: همانند دو مورد قبلی است با این تفاوت که نظرات متفاوتی در این مورد وجود دارد این تیک زده بشود یا نه! خودم در اکثر سایت هایم این تیک را می زنم.

Autogenerate Descriptions: به صورت اتوماتیک توضیحات نوشته های شما را می سازد. برای مثال: شما در گوگل مطلبی را جستجو می کنید، توضیحاتی نیز در زیر عنوان نوشته شده است با فعال کردن این گزینه All in One SEO به صورت اتوماتیک توضیحات را اضافه می کند. توصیه می کنم این توضیحات را بصورت دستی وارد کنید. دیسکریپشن یا توضیحات باید بین 131 کاراکتر تا 185 کاراکتر باشد. بهترین حالت 160 کاراکتر می باشد.

Capitalize Category Titles: بزرگ کردن اولین حرف عنوان دسته که البته در فارسی کارایی ندارد.

Exclude Pages: با نوشتن در این کادر می توان صفحاتی که نمی خواهید All in One SEO در آنها فعال باشد را محروم کنید.

Additional Post Headers: استفاده از کدهای خاص که می خواهید در سربرگ بارگزاری شوند.

Additional Page Headers: استفاده از کدهای خاص که می خواهید در سربرگ صفحات بارگزاری شود.

Additional Home Headers: استفاده از کدهای خاص که می خواهید در سربرگ صفحه اصلی (خانه) بارگزاری شود.

Log important events: رویدادهای مهم را ذخیره می کنید. این امر برای اشکالی زدایی افزونه مفید است ولی قابلیت مهمی نیست.

تنظیمات مطلب: در قسمت ویرایش مطالب منتشر شده یا نوشته جدید بخشی به وسیله All in One SEO ایجاد می شود که شامل Title و Description و Keywords است. شما برای بهینه سازی بهتر آنها را باید کامل کنید.

Title: عنوان نوشته که شامل 60 کاراکتر می باشد.

Description: توضیحات نوشته که در بهترین حالت شامل 160 کاراکتر است. این تعداد باید بین 131 تا 185 کاراکتر باشد. اگر بیشتر از این تعداد باشد در صورتی که در جستجوهای گوگل ظاهر شوید ادامه توضیحات بصورت نقطه چین در می آید.

Keywords: کلمات کلیدی نوشته را در این قسمت وارد کنید. تعداد کیووردها بیشتر از 7 تا توصیه نمی شود. بین هر مورد با ویرگول انگلیسی (,) فاصله ایجاد کنید.

نکته: چنانچه قصد بروزرسانی این افزونه را دارید حتما از تنظیمات خود نسخه پشتیبان بگیرید.


لینک منبع



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.